Υπέρ των επενδύσεων σε αμερικανικές μετοχές η Banc of America Securities

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2005 12:49

ΝΑ αυξήσουν τα χαρτοφυλάκιά τους σε αμερικανικές μετοχές και ομόλογα προστατευμένα από τον πληθωρισμό, πρότεινε ο στρατηγικός επενδυτής, Thomas McManus, της Banc of America Securities LLC

Ο ίδιος αύξησε τον εισηγούμενο καταμερισμό στο 60%, από 55% και εισηγήθηκε στους επενδυτές να μειώσουν τον καταμερισμό των μετρητών τους στο 25% από το 35%. Η αύξηση του καταμερισμού των μετοχών γίνεται για πρώτη φορά σε χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, σύμφωνα με το σημείωμα του McManus, που διενεμήθη σήμερα.

Οι πρόσφατες απώλειες, μετά την υποχώρηση των κερδών από τις εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της International Business Machines Corp., έκαναν τις μετοχές φθηνότερες και περιόρισαν την αισιοδοξία μεταξύ μερίδας επενδυτών, αναφέρεται στο σημείωμα. Ακόμη ο καταμερισμός των μετοχών βρίσκεται κάτω από τον μέσον όρο, είπε ο McManus.

Η πτώση των τιμών των μετοχών την περασμένη εβδομάδα, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για επένδυση σε μετοχές εδώ και ένα χρόνο, αλλά περιορίζει τις προοπτικές εάν κάνεις συγκρίσεις με το τέλος του 2002 και τις αρχές του 2003, επισημαίνει στο σημείωμά του ο ίδιος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα