Αυξημένο κατά 40% το μέρισμα της Frigoglass

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2005 18:06

«Οι προοπτικές ανάπτυξης της Frigoglass παραμένουν ισχυρές και σε συνδυασμό με τη βελτίωση της παραγωγικής και οικονομικής επίδοσης του Ομίλου μάς επιτρέπουν να προτείνουμε μια αύξηση 40% του μερίσματος που θα καταβληθεί για τη χρήση του 2004».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Λόης κατά τη διάρκεια παρουσίασης της εταιρείας στην Ενωση Θεσμικών επενδυτών. Από την πλευρά της εταιρείας συμμετείχαν επίσης ο οικονομικός διευθυντής του Ομίλου κ. Πάνος Ταμπούρλος και η υπεύθυνη επενδυτικών σχέσεων κα. Λίλιαν Φίλιπς.

Η παρουσίαση επικεντρώθηκε στα οικονομικά μεγέθη και στα αποτελέσματα του έτους 2004, όπως ανέφερε η διοίκησή του, ο Ομιλος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης παγκοσμίως με διεθνή παρουσία πλην της Αμερικής και με πωλήσεις που ανέρχονται στα 340 εκ. ευρώ για το 2004. Στο πελατολόγιό του συγκαταλέγονται πελάτες όπως η Coca-Cola, Heineken, Carlsberg, SAB- Miller, GlaxoSmithKline, Nestle.

Κύριος στόχος για το 2004 ήταν η επικέντρωση στις κύριες δραστηριότητες του Ομίλου που είναι η ψύξη και το γυαλί, τομείς που συνέχισαν να αναπτύσσονται με επεκτάσεις σε νέες αγορές και τεχνολογικές καινοτομίες.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΦΡΙΓΟ



Σχολιασμένα