Κορυφαίοι ομιλητές στο Project Management Congress 2016

Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016 18:01
UPD:18:11

Παρουσίασαν συγκεκριμένα έργα τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα όπου το project management έφερε θετικά αποτελέσματα.

Κορυφαίοι μιλητές έδωσαν το παρόν στο Project Management Congress 2016, που λαμβάνει χώρα στο Royal Olympic Hotel, με την υποστήριξη της Ναυτεμπορικής και του naftemporiki.gr ως χορηγών επικοινωνίας.

Παρουσίασαν συγκεκριμένα έργα τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα όπου το project management έφερε θετικά αποτελέσματα.

Ο Πάνος Χατζηπάνος, Πρόεδρος ΡΜΙ Ελλάδας, που μεταξύ άλλων μίλησε για τις προοπτικές του project management παγκοσμίως, εξήγησε ότι η χώρα μας έχει απόσταση από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας που σημειώνονται δεθνώς ενώ την εμπειρία τους από το project management στους δικούς τους οργανισμούς παρουσίασαν μεταξύ άλλων οι κ.κ. Ζωή Αικατερινίδη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Software Competitiveness International, Γιώργος Παπαϊωάννου, Διευθύνων Σύμβουλος Piraeus Bank Real Estate SA, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Delta Chemicals, Νικόλαος Αποστολόπουλος, Department Manager Intracom Telecom Software Development Center αλλά και ο Γιώργος Πιτσιλής, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του Υπουργείου Οικονομικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, που μίλησε για το project της μετάβασης της ΓΓΔΕ σε ανεξάρτητη αρχή.

Βασικοί ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι κ.κ. Dave Gunner, επικεφαλής του Project και Program Management Academy Hewlett Packard Enterprise, Miles Shepherd, που έχει την έδρα του ΙSΟ 21500, Series of Project Management Standard (ISO/TC 258), Karl Best, Γραμματέας ISO 21500, Series of Project Management Standard (ISO/TC 258), PMI Global Standards και Steve Butler, επικεφαλής Int`I Portfolio Management Office, Old Mutual Wealth ενώ το παρόν έδωσαν και επικεφαλείς μελών του PMI από άλλες χώρες. 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα