Cosmote: Κάρτα ασύρματης πρόσβασης στο Ιντερνετ

Τρίτη, 19 Απριλίου 2005 16:10

Τη δυνατότητα ασύρματης και άμεσης πρόσβασης στο Ιντερνετ μέσω του φορητού υπολογιστή τους θα έχουν στο εξής οι πελάτες συμβολαίου της Cosmote, καθώς άρχισε από σήμερα η εμπορική διάθεση της Cosmote Wireless Connect Card.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η συγκεκριμένη κάρτα απευθύνονται σε όσους εργάζονται πολλές ώρες εκτός γραφείου και ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα επιθυμούν να έχουν πρόσβαση και στο εταιρικό τους δίκτυο.

Η νέα πρόταση της Cosmote περιλαμβάνει δύο νέες κάρτες μετάδοσης δεδομένων, διαθέσιμες μέσω των δικτύων 3G και GPRS της εταιρείας. Με την πρώτη κάρτα, 3G/GPRS, η επικοινωνία γίνεται μέσω του δικτύου 3G αλλά αλλά και μέσω των δικτύων GPRS, GSM και WLAN και εξασφαλίζει ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 384 kbps. Με τη δεύτερη κάρτα GPRS παρέχεται γρήγορη πρόσβαση στο Ιντερνετ και το Ιντρανετ μέσω του GPRS, ενώ λειτουργεί επίσης στα δίκτυα GSM και WLAN

Με αφορμή την εμπορική διάθεση της συγκεκριμένης κάρτας η Cosmote προχωρά στη διάθεση τεσσάρων καινούριων οικονομικών προγραμμάτων, των Data Pack, που περιλαμβάνουν αποκλειστικά υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων. Τα προγράμματα αυτά έχουν πάγιο από 5,85 έως 60 ευρώ το μήνα και εξασφαλίζουν δωρεάν όγκο δεδομένων από 0,5 έως και 120 ΜB.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα