Nέα σειρά προϊόντων για ΜΜΕ από την Alpha Bank

Ειδικά προγράμματα για αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2005 13:59

Μία νέα σειρά χρηματοδοτικών προγραμμάτων δημιούργησε η Alpha Bank για την κάλυψη των αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε κεφάλαιο κίνησης για επαγγελματική στέγη και επαγγελματικό εξοπλισμό ή μέσο μεταφοράς.

Συγκεκριμένα, η τράπεζα διαθέτει το πρόγραμμα Alpha Ταμειακή Διαχείριση, το οποίο διευκολύνει την ταμειακή διαχείριση των καθημερινών συναλλαγών της επιχειρήσεως και παράλληλα ενισχύει τη ρευστότητά της. Παρέχει 10% επιστροφή τόκων, επιβραβεύοντας τους πελάτες για τη συνέπεια εξυπηρετήσεως του λογαριασμού τους.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της τράπεζας, πρόκειται για ένα δάνειο με αόριστη διάρκεια, που παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής μόνο των τόκων ανά τρίμηνο και αποπληρωμή του κεφαλαίου με ελεύθερες καταβολές, ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του πελάτη.

Επιπλέον, με τα Alpha Ανάπτυξη, Alpha Επαγγελματικό Ακίνητο και Alpha Εξοπλισμός, παρέχονται δυνατότητες στις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν άμεσα τα αναπτυξιακά τους σχέδια και να πετύχουν τους μακροπρόθεσμους επιχειρηματικούς στόχους τους.

Τέλος, η Τράπεζα ανέπτυξε ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα προς επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ, για αγορά αυτοκινήτου ΤΑΞΙ ή και για την απόκτηση αδείας ΤΑΞΙ, και προς επαγγελματίες Δημοσίας Χρήσεως Τουριστικών Λεωφορείων (Ν. 3229/2004) για την αντικατάσταση του οχήματός τους.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΛΦΑ



Σχολιασμένα