KODE στους νέους από την Κωτσόβολος για ψηφιακή γλώσσα

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 15:26
UPD:15:34
Facebook/Kotsovolos
Tο KODE project, μία πρωτοποριακή e-learning πλατφόρμα εκμάθησης κώδικα στα Ελληνικά, παρουσίασε η Κωτσόβολος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους νέους να μάθουν τη γλώσσα του ψηφιακού κόσμου.
Το KODE, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το BCA College, απαντά στη σημερινή ανάγκη ολοένα και περισσότερων νέων να μη χρησιμοποιούν απλά την τεχνολογία, αλλά να είναι και σε θέση να τη δημιουργήσουν, κάνοντας τις ιδέες τους πραγματικότητα – διεκδικώντας ταυτόχρονα μια από τις 350 με 400 χιλιάδες θέσεις εργασίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (αναμένεται να φτάσουν τις 800 χιλιάδες έως και το 2020).
Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η εταιρεία, την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Dixons South-East Europe, ανέλυσε το πρόγραμμα ενώ για τη συνεργασία μίλησε και ο Χάρης Δασκαλάκης, Εκτελεστικός Διευθυντής του BCA College. Από την πλευρά του ο Νίκος Χριστοδούλου, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής της ΕΕΔΕ και του Group COO της Εθνικής Τράπεζας, χαιρέτισε την πρωτοβουλία.


Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα