Νέα υπηρεσία από τη Vodafone

Πέμπτη, 21 Απριλίου 2005 17:47

Μια νέα υπηρεσία, μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους συνδρομητές της Vodafone να έχουν ασφαλή πρόσβαση χωρίς καλώδια και σε πραγματικό χρόνο στο email, στη λίστα επαφών και το ημερολόγιό τους, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Vodafone, τα νέα email, οι νέες εγγραφές στο ημερολόγιο και στη λίστα επαφών, τα οποία βρίσκονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη αποστέλλονται αυτόματα στην επιλεγμένη συσκευή mobile email, ενώ τυχόν ενημέρωση των στοιχείων που κάνει ο πελάτης στη συσκευή του, εμφανίζεται αμέσως και στον προσωπικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά αρχικά με την συσκευή Sony Ericsson P910i, η οποία υποστηρίζει πλήρως την ελληνική γλώσσα και είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα χρήσης συμβολαίου, εταιρικά και προσωπικά.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγγραφεί κανείς στην υπηρεσία είναι η ύπαρξη ενεργούς σύνδεσης συμβολαίου με την Vodafone και η ύπαρξη συμβατής συσκευής που να υποστηρίζει την υπηρεσία Vodafone Mobile Email. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ο συνδρομητής καταβάλει μηνιαίο πάγιο 20€, το οποίο συμπεριλαμβάνει 10MB δωρεάν.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα