NYSE: Προσφορά εξαγοράς του από τον Kenneth Langone

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005 08:41

ΕΤΟΙΜΟΣ, να κάνει προσφορά, για την εξαγορά του New York Stock Exchange (NYSE), του μεγαλύτερου Χρηματιστηρίου στον κόσμο, είναι ο δισεκατομμυριούχος Kenneth Langone, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά το θέμα, όπως μετέδωσε το Bloomberg News.

Προσφορά για την εξαγορά του μεγαλύτερου Χρηματιστηρίου στον κόσμο, Νew York Stock Exchange (NYSE), ετοιμάζεται να κάνει ο δισεκατομμυριούχος Kenneth Langone

Μία προσφορά από τον Langone, 69 ετών, θα επηρεάσει την πρόταση εξαγοράς του NYSE από την Archipelago Holdings Inc., την αγορά ηλεκτρονικών συναλλαγών, που θέλει να προσφέρει τις μετοχές του Χρηματιστηρίου, ηλικίας 212 ετών στο ευρύ κοινό, καθιστώντας το, μια κερδοφόρα εταιρεία. Ο Langone ενδέχεται να κερδίσει τον έλεγχο ενός Οργανισμού, ο οποίος έδιωξε τον φίλο του και πρώην πρόεδρο του NYSE, Richard Grasso, τον Σεπτέμβριο του 2003.

Ο Langone, θεωρεί την προσφορά της Archipelago δυσμενή για τους 1.366 κατόχους του NYSΕ, ανέφερε ο Jim McCarthy, εκπρόσωπός του, σε τηλεφωνική του συνέντευξη. Ο ίδιος δεν έγινε πιο σαφής, ενώ ο Langone, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Τόσο ο εκπρόσωπος του NYSE, Ray Pellecchia όσο και της Archipelago, Margaret Nagle, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα