Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σχεδιάζουν για τα Praktiker

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 16:15
UPD:16:38
Facebook/IEK AKMI

Σε μια λαμπρή τελετή στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, έγινε η παρουσίαση, η αξιολόγηση και η βράβευση των επικρατέστερων δημιουργικών προτάσεων των σπουδαστών Διακόσμησης του ΙΕΚ που ξεχώρισαν στο θεσμό “I love Design by Praktiker”, που υλοποιεί η Praktiker Hellas εδώ και 7 χρόνια, με στόχο να επιβραβεύσει ταλαντούχους νέους στο σχέδιο και τη διακόσμηση. 

Έτσι, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την Praktiker Hellas, καθώς η εταιρία απασχολεί σε επίπεδο πρακτικής αλλά και εργασίας  σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ανατέθηκε στους σπουδαστές Διακόσμησης ένα φιλόδοξο  project διακόσμησης της εισόδου του υπογείου πάρκινγκ καταστήματος Praktiker στη Μεταμόρφωση.

Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του καταστήματος, η νικήτρια –σπουδάστρια του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχε την ευκαιρία να δει live την υλοποίηση της ιδέας  της ενώ όλοι οι σπουδαστές που συμμετείχαν στον project, κέρδισαν δωροεπιταγές από την Praktiker Hellas.

Νικητές αναδείχθηκαν η Αρετή Τσακαλή που έλαβε χρηματικό έπαθλο 1500 ευρώ, η Ελένη Σταύρου με χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ και ο Γεώργιος Αλασσάς που πήρε δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ. Στην Επιτροπή Αξιολόγησης συμμετείχαν από την πλευρά της Praktiker Hellas οι κ.κ. Ιωάννης Μποζοβίτης, Διευθυντής Πωλήσεων & Ανθρώπινου Δυναμικού, Ιωάννης Κονιτσιώτης, Διευθυντής Visual Merchandising, Κωνσταντίνος Σωτηρούδης, Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων, Γιώργος Ανέστης, Category Manager, Διεύθυνση Αγορών, Θανάσης Αθανασόπουλος, Διευθυντής Marketing και Ευθύμιος Χορέβας, Διευθυντής Καταστήματος Μεταμόρφωσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα