Τρία νέα κρουαζιερόπλοια στο ελληνικό νηολόγιο

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2005 17:01

Τρία νέα κρουαζιερόπλοια εντάχθηκαν στο ελληνικό νηολόγιο. Στη συνέχεια της συναφθείσης μεταξύ Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) και ομίλου Κ. Λοϊζου συμφωνίας για την σύνθεση των πλοίων υπεβλήθησαν δικαιολογητικά εκ μέρους της πλοιοκτήτριας:

- λιβεριανής εταιρείας «IONIAN CRUISE LINES S.A.» συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου με διαχειρίστρια εταιρεία την «CORE MARINE LIMITED», στο ΥΕΝ/ΔΝΠΑ 4 για την τροποποίηση των όρων 3 και 9 της εγκριτικής πράξης του νηολογημένου σύμφωνα με τις διατάξεις αρθρ.13 ΝΔ 2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ «ΔΗ ΕΜΕΡΑΛΝΤ» Ν.Π.10995.

- «CALYPSO NAVIGATION LTD», συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου με διαχειρίστρια την «CORE MARINE LIMITED», για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ «ΔΕ ΚΑΛΥΨΩ», υπό σημαία Μπαχάμες, καθώς και για την ενσωμάτωση στις υπό έκδοση οικείες εγκριτικές πράξεις των τροποποιήσεων που ζητήθηκαν για το πλοίο «ΔΗ ΕΜΕΡΑΛΝΤ».

- «PERLA NAVIGATION LTD», συμφερόντων του πιο πάνω ομίλου και διαχειρίστρια εταιρεία την «CORE MARINE LIMITED», για τη νηολόγηση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 Ν.Δ.2687/53 του Ε/Γ-Κ/Ρ «ΠΕΡΛΑ», υπό σημαία Μπαχάμες, καθώς και για την ενσωμάτωση στις υπό έκδοση οικείες εγκριτικές πράξεις των τροποποιήσεων που ζητήθηκαν για το πλοίο «ΔΗ ΕΜΕΡΑΛΝΤ».

Εκτιμάται ότι θα καλυφθούν συνολικά πάνω από 300 θέσεις ελλήνων ναυτικών (αξιωματικών - κατωτέρου πληρώματος), από την είσοδο των δύο νέων πλοίων του πιο πάνω ομίλου στο ελληνικό νηολόγιο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα