Νέα υπηρεσία από την Cosmote

Τρίτη, 26 Απριλίου 2005 18:23

Μια νέα υπηρεσία μέσω της οποίας παρέχεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να χρησιμοποιούν δύο αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε μια μόνο κάρτα SIM, παρέχει η Cosmote σε όλους τους πελάτες της, όπως αναφέρεται σε σημερινή της ανακοίνωση.

Πρόκειται για την υπηρεσία "2in1" που επιτρέπει στους πελάτες της εταιρείας να έχουν δύο ξεχωριστές συνδέσεις τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή σε μία μόνο συσκευή και με μία κάρτα SIM και τους παρέχει τη δυνατότητα να οργανώνουν καλύτερα την επικοινωνία τους διαχωρίζοντας, για παράδειγμα, τις επαγγελματικές από τις προσωπικές τους κλήσεις.

Οι δύο συνδέσεις της υπηρεσίας COSMOTE 2in1 μπορεί να ανήκουν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συμβολαίου ή/και καρτοκινητής, διατίθεται χωρίς αρχικό κόστος ενεργοποίησης, με μηναίο πάγιο 1,4 ευρώ για τους συνδρομητές συμβολαίου και χωρίς πάγιο για τους χρήστες καρτοκινητής και τους πελάτες εταιρικών προγραμμάτων. Η κάρτα 2in1 παρέχεται δωρεάν για τις νέες ενεργοποιήσεις συμβολαίου, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της ανέρχεται σε 11,73 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα