Στέγη για άλλες 300 οικογένειες στα Παιδικά Χωριά SOS

Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 15:03
UPD:15:07
FACEBOOK/sosvillagesgr

Το 9ο κατά σειρά Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, που θα καλύψει τις ανάγκες της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων βοηθώντας 300 τουλάχιστον οικογένειες εγκαινίασε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμος.

Υποστηρικτές στη νέα αυτή προσπάθεια των Παιδικών Χωριών SOS είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) που καλύπτει τις λειτουργικές δαπάνες του Κέντρου, η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και το Καμπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα, που προσέφεραν δωρεάν το χώρο, η H&M η οποία ανέλαβε την ανακαίνιση και διαμόρφωση του χώρου, καθώς επίσης το Hellenic American Leadership Council και το The Jaharis Family Foundation που θα καλύψουν υλικές ανάγκες των εξυπηρετούμενων οικογενειών.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν η Μυρτώ Ξανθοπούλου, Υπεύθυνη Δωρεών Κοινωνικών Προγραμμάτων του ΙΣΝ, οι κ.κ. Χριστίνα Βαγενά, Αλεξάνδρα Κοντέλλη και Μιχάλης Σουρίκας, Μέλη του Δ.Σ. των Παιδικών Χωριών SOS, η Λώρη Μοσχοβάκη, εκπρόσωπος των H&M, εκπρόσωποι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννίνων και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές των Παιδικών Χωριών SOS.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα