Intersport: Σε 25 σχολεία θα πάει φέτος το πρόγραμμα «Φτάνουμε στα Άκρα»

Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 16:17
UPD:16:20
INTERSPORT

Συνολικά 25 σχολεία στους νομούς Τρικάλων, Καρδίτσας και Ευρυτανίας θα επισκεφθεί φέτος η Intersport του ομίλου Fourlis, ενώ από το 2011 έχει επισκεφθεί 137 σχολεία, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Φτάνουμε στα Άκρα» που φέτος συμπληρώνει 6 χρόνια συνεχούς δράσης.

Στόχος του προγράμματος, τη σημασία του οποίου σχολίασε η Λήδα Φουρλή, Διευθύντρια Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Fourlis, είναι να προσφέρει δωρεάν αθλητικό εξοπλισμό για το μάθημα της Φυσικής Αγωγής σε απομακρυσμένα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία και να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για τη σημασία της άθλησης και της σωστής διατροφής. 

Φέτος προγραμματίζει να παραδώσει σε περίπου 2.000 μαθητές, αξεσουάρ και είδη γυμναστικής υψηλών προδιαγραφών, τα οποία είναι απαραίτητα για την άσκησή τους και τη διεξαγωγή προπονήσεων σε ομαδικά ή ατομικά αθλήματα.

Την ενημέρωση των παιδιών σχετικά με τα τεράστια οφέλη του αθλητισμού και της σωστής, ισορροπημένης διατροφής έχουν αναλάβει, όπως κάθε χρόνο, αθλητές-μέλη τοπικών Συλλόγων, που συνοδεύουν την κινητή μονάδα της Intersport.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα