Συνεργασία ΟΠΑΠ - Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016 17:40
UPD:17:55
Δελτίο Τύπου/Nikos Karanikolas

Τη σύναψη συνεργασίας με την Inspired για την εισαγωγή νέων virtual προϊόντων αθλητικού στοιχηματισμού, τα οποία θα προσφέρονται μέσω του δικτύου των πρακτορείων του και διαδικτυακά, ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Η διάθεση των νέων καινοτόμων και πρωτοποριακών παιχνιδιών της Inspired, όπως τονίζεται σχετική ανακοίνωση που γνωστοποιήθηκε στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του ΟΠΑΠ για τη δημιουργία χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών παγκοσμίου επιπέδου και του Οράματος 2020 της εταιρείας.

Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ.

Η εισαγωγή τους αναμένεται το α’ τρίμηνο του 2017.

Ντάμιαν Κόουπ: Σημαντικό πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, δήλωσε χαρούμενος με αυτήν την συνεργασία, σημειώνοντας ότι αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου προϊόντων παγκοσμίου επιπέδου για τον ΟΠΑΠ.

«Τα virtual προϊόντα της Inspired έχουν μεγάλη απήχηση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχουν αντίστοιχη υποδοχή από τους πελάτες μας και στην Ελλάδα. Το νέο αυτό προϊόν είναι ένα από τα πρώτα που θα διαθέσουμε στην αγορά και εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας για το Όραμα 2020. Τους ερχόμενους μήνες αναμένεται να προχωρήσουμε με επιπλέον ανακοινώσεις σχετικά με την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά», συμπλήρωσε ο κ. Κόουπ.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα