Ο ΟΠΑΠ για την πτωτική πορεία του «Πάμε Στοίχημα»

Επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με Intralot
Πέμπτη, 05 Μαΐου 2005 12:54
UPD:12:56

EΠΙΤΑΘΗΚΕ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2005 η πτωτική πορεία του παιχνιδιού «Πάμε Στοίχημα», όπως αναφέρει σε απαντητική του επιστολή προς τη διοίκηση του Χ.Α. η ΟΠΑΠ Α.Ε. .

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το γεγονός αυτό οφείλεται σε συγκυριακούς λόγους που, πάντοτε κατά την εκτίμηση της διοίκησης, αποδίδονται στο ελλιπές πρόγραμμα των αγώνων, λόγω της διεξαγωγής των προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του εορτασμού του Πάσχα των Καθολικών.

Σύμφωνα πάντα με την εκτίμηση της διοίκησης, η πτωτική πορεία του παιχνιδιού κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2004 οφειλόταν τόσο στην εισαγωγή του παιχνιδιού ΚΙΝΟ όσο και στον αυξανόμενο παράνομο ανταγωνισμό.

Ωστόσο, συνολικά, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2005, σημειώθηκε αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας σε ποσοστό περίπου 26% έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2004, αντανακλώντας την συνεχιζόμενη επιτυχή εισαγωγή του παιχνιδιού ΚΙΝΟ. Αυτή η αύξηση των πωλήσεων θα έχει ως αποτέλεσμα συγκρίσιμη αύξηση των προσαρμοσμένων λειτουργικών κερδών της Εταιρείας (χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η αναστροφή ορισμένων προβλέψεων κατά το Α τριμήνου του 2004, που έχουν ανακοινωθεί στο παρελθόν), σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Παρουσίασης.

Λεπτομερής αναφορά σε συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη θα γίνει κατά την επικείμενη ανακοίνωση των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για το Α' τρίμηνο του 2005, αμέσως μετά την οριστικοποίηση και έγκρισή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας, που έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ΟΠΑΠ επιβεβαίωσε παράλληλα ότι διεξάγονται συζητήσεις με την κοινοπραξία ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - INTRALOT INTERNATIONAL LTD σχετικά με το παιχνίδι 'Πάμε Στοίχημα', ώστε το παιχνίδι να καταστεί ελκυστικότερο για τους παίκτες.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεδομένου ότι οι σχετικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, δεν είναι δυνατή (στην παρούσα φάση) η διεξοδική αναφορά σε επιμέρους ζητήματα.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΠΑΠ



Σχολιασμένα