Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2005 10:14
UPD:10:38

Εγνατία Χρηματιστηριακή: «Διατηρούμε την άποψή μας για σταθεροποίηση των τιμών στα τρέχοντα επίπεδα σε βραχυπρόθεσμο διάστημα εν αναμονή των αποτελεσμάτων πρώτου τριμήνου και της οριστικής λύσης του ασφαλιστικού των τραπεζών».

Fortius Finance: «H σηµαντική υποχώρηση της καθαρής αξίας συναλλαγών πλησίον των €100 εκ. σε µια ανοδική συνεδρίαση σίγουρα προκαλεί προβληματισµό, όσον αφορά τη διάρκεια της ανοδικής κίνησης, καθώς ελλοχεύουν οι κίνδυνοι ρευστοποιήσεων ιδίως στην περίπτωση υποχώρησης των ξένων δεικτών.

Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις στο θέµα του ασφαλιστικού των τραπεζών µε την κατάθεση σχεδίου λύσης για πρώτη φορά εκ µέρους της κυβέρνησης δείχνει την επιτακτική ανάγκη στην εξεύρεση µιας ενιαίας λύσης ή µη µέσα στις προσεχείς εβδοµάδες.

Κατά τη γνώµη µας, ο Γ∆ στη σηµερινή συνεδρίαση θα προσπαθήσει να κινηθεί σε υψηλότερες περιοχές αρχικά µε ουσιαστικό σηµείο αναφοράς τη γνωστοποίηση των νέων θέσεων εργασίας που δηµιουργήθηκαν στις ΗΠΑ τον Απρίλιο στις 15:30 σήµερα».

Marfin Analysis: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η ελληνική αγορά κινήθηκε ανοδικά καθώς το αγοραστικό ενδιαφέρον συνεχίστηκε. Η αγορά βοηθήθηκε επίσης και από την θετική απόδοση των διεθνών αγορών. Ο Γενικός ∆είκτης έκλεισε 0,70% υψηλότερα, ενώ οι όγκοι συναλλαγών παρέµειναν σε χαµηλά επίπεδα. Εν τούτοις, για τη σηµερινή συνεδρίαση θεωρούµε πιο πιθανό να υπάρξει µερική αποκόμιση κερδών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα