Αύριο η πρεμιέρα της ΣΙΔΜΑ στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.

Δευτέρα, 09 Μαΐου 2005 12:10
UPD:13:37

Αρχίζει αύριο, 10 Μαΐου 2005, η διαπραγμάτευση των 10.000.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Σιδηρεμπορική Μακεδονίας - ΣΙΔΜΑ Α.Ε στην Κύρια Αγορά του Χ.Α., με τιμή εκκίνησης τα 5,30 ευρώ ανά μετοχή.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι «ΣΙΔΜΑ» και με λατινικούς χαρακτήρες «SIDMA». Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε θεσμικό επενδυτή ανέρχεται σε 90.720 και αφορά σε δύο θεσμικούς επενδυτές. Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε μη θεσμικούς επενδυτές ανέρχεται σε 670 και αφορά σε περισσότερους από 400 επενδυτές.

Τα έσοδα της έκδοσης ύψους € 12.550.000 (μετά την αφαίρεση των εξόδων έκδοσης, ύψους € 700.000) πρόκειται να διατεθούν σε επενδύσεις μονάδων παραγωγής, με στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και την προσθήκη νέων δυνατοτήτων μεταποίησης, οι οποίες μέχρι σήμερα καλύπτονται μερικώς από εξωτερικούς συνεργάτες, στην αγορά οικοπέδου και την ανέγερση νέων αποθηκών και γραφείων, στην επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας στα Βαλκάνια, με την ίδρυση θυγατρικών εταιρειών και τη λειτουργία Κέντρων Διανομής και Επεξεργασίας στην περιοχή και στην εγκατάσταση συστήματος ERP, το οποίο θα συμβάλει στην επίτευξη σημαντικών οικονομιών σε επίπεδο λειτουργικού κόστους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα