Σε ισχύ το νέο οργανόγραμμα της ΕΧΑΕ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2005 16:22

Σε ισχύ τέθηκε το νέο οργανόγραμμα της Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε., το οποίο αποτελείται από μία γενική διεύθυνση (γενική διεύθυνση εταιρικών λειτουργιών) της οποίας επικεφαλής τίθεται ο κύριος Γκίκας Μάναλης. Οι διευθυντικές θέσεις στο εγκριθέν οργανόγραμμα στελεχώνονται ως ακολούθως:

Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών, κ. Απόστολος Πατρίκιος.

Τμήμα Σχέσεων με Επενδυτές και Στρατηγικού Σχεδιασμού, κ. Συμεών Σπύρου.

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Υποστήριξης, κ. Ελευθέριος Πολυταρίδης.

Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης, κ. Χρήστος Μαγιόγλου.

Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προώθησης Προϊόντων και Υπηρεσιών, κ. Νικόλαος Πορφύρης.

Περαιτέρω, η Διεύθυνση Εσωτερικού Ελέγχου και Διαχείρισης Ποιότητας, στελεχώνεται, πέραν του κ. Γεώργιου Αγγελόπουλου, ο οποίος είναι ήδη εσωτερικός ελεγκτής της Εταιρείας, και από τις κ.κ. Μαρία Σουρή και Σταυρούλα Νεαμονίτου, εσωτερικές ελέγκτριες.

Επιπλέον, η Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε. ανακοίνωσε ότι στα οργανογράμματα των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

Με απόφαση της γενικής συνέλευσης της εταιρείας Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε., στην συνεδρίαση της 14ης/04/2005, εγκρίθηκε και τέθηκε σε ισχύ το νέο Οργανόγραμμα της εταιρείας και ενσωματώθηκε στον ισχύοντα κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας αυτής. Το νέο οργανόγραμμα αποτελείται από μια Γενική Διεύθυνση (Γενική Διεύθυνση Χρηματιστηριακών Αγορών) της οποίας επικεφαλής τίθεται ο κύριος Σωκράτης Λαζαρίδης.

Οι διευθυντικές θέσεις στο εγκριθέν οργανόγραμμα στελεχώνονται ως ακολούθως (υπό την αίρεση της έγκρισης καταλληλότητας των προσώπων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς):

Διεύθυνση Τεχνολογικών Συστημάτων και Υπηρεσιών, κ. Δημήτριος Καραϊσκάκης.

Υποδιεύθυνση Διαχείρισης & Λειτουργίας Τεχνολογικών Υποδομών & Υπηρεσιών, κ. Νικόλαος Μπαρλίγκας.

Υποδιεύθυνση Ανάλυσης & Ανάπτυξης Τεχνολογικών Συστημάτων & Υπηρεσιών, κ. Δημήτριος Γαρδέλης.

Διεύθυνση Διαχείρισης Έργων, κ. Κωνσταντίνος Καρανάσιος.

Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Εκδοτριών Εισηγμένων Τίτλων, κ. Σπυρίδων Κυρίτσης.

Διεύθυνση Λειτουργίας Αγοράς, κ. Παντελής Λάμπρου.

Επίσης, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε., στη συνεδρίαση της 18ης/04/2005, στο Τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου της εταιρείας τοποθετήθηκε η κα. Αναστασία Ελευθερίου εσωτερική ελέγκτρια.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ Α.Ε., στην από 15/04/2005 συνεδρίαση του, εγκρίθηκε και τέθηκε σε ισχύ το νέο Οργανόγραμμα της εταιρείας. Το νέο οργανόγραμμα αποτελείται από μια Γενική Διεύθυνση (Γενική Διεύθυνση Εκκαθάρισης Διακανονισμού & Καταχώρησης) της οποίας επικεφαλής τίθεται ο κύριος Νικόλαος Κωνσταντόπουλος.

Η διευθυντική θέση στο εγκριθέν οργανόγραμμα στελεχώνεται ως ακολούθως:

Διεύθυνση Εκκαθάρισης Διακανονισμού & Καταχώρησης, κ. Σοφοκλής Αλιφιεράκης

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ Α.Ε., στην από 15/04/2005 συνεδρίαση του, εγκρίθηκε και τέθηκε σε ισχύ το νέο Οργανόγραμμα της εταιρείας. Το νέο οργανόγραμμα αποτελείται από μια Γενική Διεύθυνση (Γενική Διεύθυνση Εκκαθάρισης Διακανονισμού & Καταχώρησης) της οποίας επικεφαλής τίθεται ο κύριος Νικόλαος Κωνσταντόπουλος.

Η διευθυντική θέση στο εγκριθέν οργανόγραμμα στελεχώνεται ως ακολούθως:

Διεύθυνση Εκκαθάρισης & Διαχείρισης Κινδύνου, κ. Κωνσταντίνος - Παναγιώτης Τάντης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε., στην από 15/04/2005 συνεδρίαση του, εγκρίθηκε και τέθηκε σε ισχύ το νέο Οργανόγραμμα της εταιρείας. Το νέο οργανόγραμμα αποτελείται από μια Γενική Διεύθυνση της οποίας επικεφαλής τίθεται ο κύριος Βασίλειος Μάργαρης. Η διευθυντική θέση στο εγκριθέν οργανόγραμμα στελεχώνεται ως ακολούθως:

Διεύθυνση Ανάπτυξης Εργασιών, κ. Παντελεήμων Μάνης.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΧΑΕ



Σχολιασμένα