Attica Ventures: Συμμετοχή στο μ/κ της Doppler ΑΒΕΕ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2005 17:33

Συμφωνία για τη συμμετοχή της Attica Ventures στο μετοχικό κεφάλαιο της Doppler ABEE επετεύχθη μετά από μακρόχρονες διαπραγματεύσεις. Η Attica Ventures είναι μέλος του ομίλου της Τράπεζας Αττικής που διαχειρίζεται το Zaitech Fund ΑΚΕΣ (venture capital fund στο οποίο συμμετέχουν η Τράπεζα Αττικής και το ΤΑΝΕΟ).

Η Doppler ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή και εμπορία εξαρτημάτων ανελκυστήρων. Το 2004 οι πωλήσεις της διαμορφώθηκαν στα 9,5 εκατ. ευρώ (6,8 εκατ. ευρώ το 2003), τα EBITDA σε 1,95 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων σε 1,03 εκατ. ευρώ (0,68 εκατ. ευρώ για το 2003).

Όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Ventures, Γιάννης Παπαδόπουλος, στόχος της συμμετοχής της Attica Ventures στην Doppler είναι «αφενός η πραγματοποίηση επενδύσεων για το διπλασιασμό της παραγωγικής δυναμικότητας της εταιρείας με την κατασκευή εγκαταστάσεων 4.300 τ.μ., ώστε να προωθηθεί η πλήρης ένταξη των καινοτόμων προϊόντων στην παραγωγική διαδικασία και αφετέρου η περαιτέρω ανάπτυξη του εξαγωγικού δικτύου της εταιρείας είτε με θυγατρικές είτε μέσω στρατηγικών συνεργασιών».

Στα σχέδια της εταιρείας είναι και η είσοδος σε οργανωμένες αγορές (Χ.Α., ΝΕΧΑ) στο προσεχές μέλλον με στόχο, όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Doppler, Σταύρος Σταυρόπουλος, «να ενισχυθεί περαιτέρω η ανάπτυξη, με επιμονή στην ίδια φιλοσοφία της υψηλής ποιότητας, παραγωγικότητας, αποτελεσματικότητας, αρχές πάνω στις οποίες χτίστηκε μέχρι σήμερα η εταιρεία».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤ



Σχολιασμένα