Επιστρέφει στην Ελλάδα η Steelcase

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016 11:46
UPD:11:55
Steelcase

Στην Ελλάδα επιστρέφει η εταιρεία συστημάτων επίπλων γραφείου Steelcase, η οποία θα δραστηριοποιείται στη χώρα, υπό την ομπρέλα της κυπριακής ΕΚΑ Ελλάς Α.Ε.

Τα νέα προϊόντα της Steelcase παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης της ΕΚΑ Ελλάς, στις 7 Σεπτεμβρίου, στο Μαρούσι.

Η επένδυση της Steelcase - σύμφωνα με τον Philippe Mosbacher, περιφερειακό διευθυντής Πωλήσεων για την Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη - πραγματοποιείται «με τη διαρκή πίστη όσων αγαπούν το επιχειρείν και αναζητούν ευκαιρίες ακόμη και εκεί που για πολλούς φαίνεται ότι δεν υπάρχουν».

«Η δική μας επενδυτική κίνηση γίνεται μεν κόντρα στον καιρό, αλλά αποδεικνύει ότι όσο άσχημη και δύσκολη και αν είναι μία κατάσταση, πάντα υπάρχουν αναξιοποίητοι τομείς και ευκαιρίες» επισήμανε από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΕΚΑ, Μιχαήλ Λοϊζίδης.

«Παρόλο που το κύριο επιχειρησιακό ενδιαφέρον μας εστιάζεται στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου με τον οικοδομικός τομέα να ανθεί, με τίποτα δεν μπορούσαμε να απορρίψουμε την παρουσία στην Ελλάδα, που ήταν άλλωστε η πρώτη μας επιλογή όταν αποφασίσαμε να ξανοιχτούμε και μακριά από την Κύπρο» κατέληξε.

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα