Συνεργασία της ΑΤΕ με την American Bank of Albania

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2005 16:09

Σύμβαση συνεργασίας με την οποία δημιουργούνται νέες και ασφαλείς τραπεζικές διαδικασίες χρηματικών συναλλαγών με την Αλβανία, υπέγραψαν ο διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος, Δημήτρης Μηλιάκος, και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Αμερικανικής Τράπεζας της Αλβανίας (American Bank of Albania), Lorenzo Roncari.

Ειδικότερα, με την εν λόγω συνεργασία δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αλλοδαπούς που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, της αποστολής χρηματικών ποσών από τα 458 καταστήματα του δικτύου της ΑΤΕ προς την Αλβανία και συγκεκριμένα στην πόλη των Τιράνων, όπου βρίσκεται και η έδρα της American Bank of Albania, και στις πόλεις Δυρράχιο, Ελμπασάν, Φίερι, Αυλώνα, Αργυρόκαστρο, Κορυτσά, Αεροδρόμιο, στις οποίες διατηρεί καταστήματα.

«Η συνεργασία της ΑΤΕ και της American Bank of Albania εγκαινιάζει μια νέα περίοδο ασφαλούς μεταφοράς χρημάτων με κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την αξιοπιστία των συναλλαγών, η οποία φέρνει τη σφραγίδα και την εγγύηση των δύο Τραπεζών. Ταυτόχρονα, τίθενται οι βάσεις για επέκταση της συνεργασίας και σε άλλες τραπεζικές εργασίες», δήλωσαν οι κ. Δημήτρης Μηλιάκος και ο Lorenzo Roncari.

Η έναρξη της χρήσης από το κοινό των νέων υπηρεσιών που προκύπτουν από τη συνεργασία των δύο τραπεζών θα γίνει γνωστή με νεώτερη ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα