«Αλλάζει χέρια» το Orange Grove 

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 15:26
UPD:15:30
FACEBOOK/orangegroveathens

Την απόφαση να παραδώσει τα ηνία του Orange Grove στο Αθηναϊκό Εργαστήριο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε η Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα. Με τον τρόπο αυτό η διαχείριση του γνωστού δικτύου startups περνά στον μη κερδοσκοπικό φορέα των Παναγιώτη Ζαμάνη και Δημήτρη Κατσούρη, που άλλωστε συνέβαλλαν από την αρχή στο εγχείρημα. 

«Ως δημόσιος φορέας κάποιες φορές η Πρεσβεία ενεργεί ανασταλτικά στην περαιτέρω εξέλιξη του Orange Grove, το οποίο χρειάζεται μεγαλύτερη ευελιξία και πρόσβαση στην χρηματοδότηση εάν θέλει να αναπτυχθεί περαιτέρω και να επεκταθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του», εξηγεί η Ολλανδική Πρεσβεία.

Προανήγγειλε δε σειρά εκδηλώσεων εορτασμού της αλλαγής καθεστώτος του Orange Grove, από τις 17 έως τις 22 Σεπτεμβρίου (https://www.facebook.com/events/1646729842323113/). Στην Αθήνα θα βρεθεί για αυτόν τον λόγο ο Jan Versteeg, πρώην Πρέσβης της Ολλανδίας στην Ελλάδα.

Η Ολλανδική Πρεσβεία θα διατηρήσει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο «συνεχίζοντας να το στηρίζει, μετά από 3 χρόνια σταθερής προσφοράς στον χώρο των νεοφυών επιχειρήσεων, 3 χρόνια στήριξης 106 συνολικά startups, 3 χρόνια γεμάτα αμέτρητων  καινοτόμων εκδηλώσεων που φιλοξενήθηκαν στον χώρο του».

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα