iSquare: Υψηλοί στόχοι για το iPhone 7

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2016 12:49
UPD:12:49
REUTERS/BECK DIEFENBACH

Της Λέττας Καλαμαρά  

Λίγες ημέρες απομένουν για την εμπορική διάθεση στην ελληνική και την κυπριακή αγορά των νέων iPhone 7 και iPhone7 Plus. Όπως τονίζει στο naftemporiki.gr ο Κωστής Σταυρόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της iSquare, αποκλειστικού διανομέα (Apple Premium Reseller) των προϊόντων Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, «μόλις προχθές η Apple παρουσίασε το νέο iPhone 7, ένα iPhone με καινοτομίες στην κάμερα, την αδιαβροχοποίηση, τους επεξεργαστές και την οθόνη καθώς και με νέα ασύρματα ακουστικά, τα AirPods,τα οποία θέτουν τη βάση για μια καλύτερη ασύρματη εμπειρία ήχου. Και για πρώτη φορά, και εδώ είναι εμφανής η συνεισφορά και της iSquare που ξεκίνησε από πέρυσι να διανέμει και τα προϊόντα iPhone στην ελληνική και κυπριακή αγορά, τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus θα πωλούνται σε Ελλάδα και Κύπρο στις 23/9, μόλις μια βδομάδα μετά από την "παγκόσμια πρώτη” των νέων συσκευών. Μια πραγματική επιτυχία μιας και οι Έλληνες και Κύπριοι καταναλωτές θα είναι από τους λίγους πρώτους που θα μπορούν να αγοράσουν τα νέα προϊόντα τόσο γρήγορα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της iSquare, Κωστής Σταυρόπουλος.

Σχετικά με το πώς εκτιμά ότι θα είναι η ανταπόκριση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού απέναντι στις νέες δημιουργίες της Apple, o κ. Σταυρόπουλος επεσήμανε ότι «το iPhone, παρά την παρατεταμένη οικονομική κρίση που έχουμε στην χώρα μας, έχει σημειώσει αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια με συνεχόμενες ανοδικές πωλήσεις κάθε χρόνο και ένας από τους βασικούς λόγους είναι η ποιότητα κατασκευής, οι πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνει καθώς και η μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι και φέτος θεωρούμε ότι τα νέα iPhone 7 θα γίνουν το εμπορικότερο iPhone μέχρι σήμερα στη χώρα μας». Και συμπληρώνει πως «αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ακριβώς το αντίθετο, μιας και ο Έλληνας καταναλωτής προσέχει πλέον πολύ περισσότερο τη συσκευή που θα αγοράσει, να έχει αξία η οποία θα διατηρηθεί και σε βάθος χρόνου, με χαρακτηριστικά και επιδόσεις που ξεπερνούν και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Τα iPhone με καλύτερο πλέον το νέο iPhone 7, έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που τα κατατάσσουν στην κορυφή των επιλογών του καταναλωτή».

Οι αναλυτές του κλάδου διατυπώνουν πως τα smartphones έπειτα από περίπου 10 χρόνια συνεχούς αύξησης πωλήσεων και μάλιστα αλματώδους ανάπτυξης, σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο δείχνουν να φθάνουν στο σημείο κορεσμού με ανάπτυξη μεν αλλά πολύ μικρότερη πλέον. Αυτό είναι λογικό μιας και η κατηγορία έχει εξελιχθεί πολύ, παρέχοντας στους καταναλωτές συσκευές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ποιότητας. Όπως τονίζουν οι ειδικοί του χώρου, στο σημείο που βρίσκεται πλέον η κατηγορία θα ξεχωρίζουν μόνο οι κορυφαίοι μιας και πλέον η καινοτομία είναι δυσκολότερο να επιτευχθεί. Σύμφωνα με τον κ. Σταυρόπουλο, «το νέο iPhone 7 δείχνει το δρόμο. Με εξαιρετικές επιδόσεις, καινοτομία και εξαιρετική αισθητική, κερδίζει μέχρι και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά στην κατηγορία. Ουσιαστικά είναι η συσκευή η οποία έθεσε τα θεμέλια για την κατηγορία των smartphone το 2007 με την επιτυχία που όλοι γνωρίζουμε. Μάλιστα πριν από δύο μήνες η Apple ανακοίνωσε ότι έχει πλέον πουλήσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια iPhone στην παγκόσμια αγορά καθιστώντας το iPhone το δημοφιλέστερο κινητό τηλέφωνο και σίγουρα μια από τις δημοφιλέστερες ηλεκτρονικές συσκευές στην ιστορία».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα