Στις 17.00 η συνάντηση Alibaba - Δ. Μάρδα

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 13:24
UPD:13:30
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Με την αντιπροσωπεία της κινεζικής εταιρείας Alibaba θα συναντηθεί σήμερα, στις 17.00, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η σημερινή συνάντηση πραγματοποιείται σε συνέχεια της επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στην Κίνα, με στόχο την ενημέρωση για τα επενδυτικά σχέδια της Alibaba στην ελληνική αγορά, καθώς και την προώθηση των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα και την προσέλκυση Κινέζων τουριστών στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Εξωτερικών, έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελένη Κουντουρά, ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Λιάκος και ο διευθύνων σύμβουλος του Enterprise Greece, Βελισάριος Δότσης.

Μετά το πέρας των επαφών, τα στελέχη της Alibaba θα παρουσιάσουν τους στόχους και τα επενδυτικά τους σχέδια στις διοικήσεις των επαγγελματικών φορέων, επιμελητηρίων και συνδέσμων της χώρας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα