Β. Κορκίδης: Αγωνιούμε να μάθουμε ποια θα είναι η στάση της χώρας στη διαπραγμάτευση

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 11:05
UPD:11:05
INTIME NEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ο κ. Κορκίδης (φωτ. αρχείου) τόνισε ότι ο χρόνος για την ελληνική αγορά μετρά αντίστροφα και εξέφρασε την ελπίδα οι προτάσεις των φορέων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας να εισακουστούν και να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς και στις επικείμενες υλοποιήσεις.

Σαφή εικόνα για τη στάση που θα κρατήσει η χώρα στην επικείμενη διαπραγμάτευση επιθυμεί να αποκτήσει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης, ακούγοντας τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ). 

«Ιδιαίτερα αγωνιούμε να μάθουμε ποια θα είναι η στάση της χώρας στην επικείμενη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, πώς θα ξεκολλήσουμε από την ύφεση και την ανεξέλεγκτη φορο-κεντρική πολιτική, καθώς και πότε θα συζητηθεί το θέμα της βιωσιμότητας του χρέους, γεγονός που θα καθορίσει τον οικονομικό-πολιτικό προσανατολισμό της χώρας μας στο μέλλον», ανέφερε σε δήλωσή του εν όψει της ΔΕΘ.

Ο κ. Κορκίδης τόνισε ότι ο χρόνος για την ελληνική αγορά μετρά αντίστροφα και εξέφρασε την ελπίδα οι προτάσεις των φορέων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας να εισακουστούν και να συμπεριληφθούν στους σχεδιασμούς και στις επικείμενες υλοποιήσεις.

«Θέλουμε να πιστέψουμε ότι το ασφυκτικό πλαίσιο των περασμένων ετών θα αρχίσει σταδιακά να χαλαρώνει και ότι θα καταφέρουμε σύντομα να βρεθούμε σε συνθήκες, όπου η ανάκαμψη δεν θα φαντάζει μία μακρινή προοπτική. Δεν ξέρουμε ωστόσο αν μπορούμε», κατέληξε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα