Ανανεώθηκε η συνεργασία μεταξύ ΔΕΘ - Helexpo και Εθνικής Τράπεζας

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016 11:30
UPD:11:41
MotionTeam/ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ

Φωτογραφία αρχείου.

Στην ανανέωση της στρατηγικής τους συνεργασίας προχώρησαν η ΔΕΘ - Helexpo και η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τα επόμενα δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ως στόχο τη στήριξη των δράσεων του εθνικού εκθεσιακού φορέα, τη συμμετοχή και παρουσία της Εθνικής Τράπεζας στο εκθεσιακό πρόγραμμα και στο σύνολο των εκδηλώσεων της ΔΕΘ - Helexpo, αλλά και τη διοργάνωση κοινών δράσεων στο επιχειρηματικό και οικονομικό πεδίο.

Όπως αναφέρει η Helexpo - ΔΕΘ, η συνέχιση της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα εντάσσεται στη στρατηγική για σύσφιγξη των σχέσεων με σημαντικούς οικονομικούς θεσμούς της χώρας, στην προσπάθειά του για τη δημιουργία συνεργιών και την ενίσχυση των εκθεσιακών του σκοπών.

Ήδη, η Εθνική Τράπεζα έχει συμβάλλει σημαντικά στο έργο της ΔΕΘ - Helexpo, υποστηρίζοντας τις κλαδικές εκθέσεις της εταιρείας, αλλά και κάθε προσπάθειά της που έχει ως τελικό σκοπό την ενίσχυση της τοπικής και εθνικής οικονομίας και τη στήριξη του επιχειρείν εντός και εκτός συνόρων.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΤΕ



Σχολιασμένα