Hilton Group: Μείωση 4% των κερδών σε τέσσερις μήνες

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2005 10:34

ΜΕΙΩΣΗ, σε ποσοστό της τάξης του 4%, σημείωσαν το πρώτο τετράμηνο του έτους, τα καθαρά κέρδη της διαχειρίστριας εταιρείας των ξενοδοχείων Hilton, εκτός των ΗΠΑ, Hilton Group Plc, αποτέλεσμα των δυσμενών αποτελεσμάτων των ιπποδρομιών.

Η Ladbrokes της Hilton, που διαθέτει 1.921 καταστήματα στοιχημάτων στη Βρετανία, εισέπραξε 1% λιγότερα χρήματα από τον κόσμο, που στοιχηματίζει, σύμφωνα με τον οικονομικό της διευθυντή, Brian Wallace, σε σημερινή του συνέντευξη. Η Hilton, είπε επίσης, ότι το κόστος της Ladbrokes, αυξήθηκε σε ποσοστό 8,1%.

Η Ladbrokes, η μεγαλύτερη αλυσίδα γραφείων στοιχημάτων στον κόσμο, είχε λιγότερους πελάτες τον τέταρτο μήνα της περιόδου.

Οι μετοχές της Hilton, σημείωναν άνοδο 3,75 πένες, ποσοστό 1,4%, φθάνοντας στις 276,5 πένες, χθες στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή της αξία, να ανέρχεται σε 4,36 δισ. λίρες Αγγλίας (8 δισ. δολ.). Οι μετοχές της, σημείωσαν άνοδο 11% πέρυσι, λιγότερη των 19 μετοχών των εταιρειών, που απαρτίζουν τον δείκτη FTSE 350 Leisure & Hotels Index, ο οποίος σημείωσε άνοδο 18%.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα