Ηράκλειο - Πειραιάς: Εκπτώσεις των Μινωικών σε φοιτητές

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 14:14
UPD:14:20
Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX) και 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα.

Από την έντυπη έκδοση

Ειδικές εκπτώσεις και παροχές προς τους πρωτοετείς φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή τους στις σχολές φοίτησης προσφέρουν οι Μινωικές Γραμμές στη γραμμή Ηράκλειο - Πειραιάς - Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσφέρει 50% έκπτωση στα VIP καθίσματα και deck, 30% έκπτωση σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX) και 20% έκπτωση στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα. Οι εκπτώσεις ισχύουν και για τα μέλη των οικογενειών κατά την επιστροφή τους στον τόπο τους, χωρίς τον υποψήφιο φοιτητή με την επίδειξη του δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 ή φωτοαντίγραφου αυτού. Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν από την ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας έως και τις 31/10/2016.

Οι Μινωικές προσκαλούν όλους τους επιτυχόντες να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club, ενώ υπενθυμίζουν ότι στο πλαίσιο της εμπορικής τους πολιτικής, χορηγούν ειδικές φοιτητικές εκπτώσεις στους φοιτητές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα