Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2005 10:10
UPD:10:36

Fortius Finance: «Το κλείσιμο του ΓΔ σχεδόν στο ενδοσυνεδριακό υψηλό και πάνω από το ψυχολογικό όριο των 2.900 μονάδων με αυξημένο όγκο συναλλαγών, αυξάνει τις πιθανότητες ανοδικής κίνησης του Γ.Δ. στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, με την περαιτέρω πορεία του να εξαρτάται από τα διατήρηση της ζήτησης στον καταλυτικό τραπεζικό κλάδο, αλλά και από την πορεία του ΟΤΕ».

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή τη συνέχιση των ανοδικών τάσεων σήµερα λόγω της συνεχιζόµενης πτώσης στις τιµές του πετρελαίου. Καθοριστικό ρόλο αναµένεται να παίξει η συµπεριφορά των µετοχών του τηλεπικοινωνιακού κλάδου καθώς ΟΤΕ και CosmOTE ανακοινώνουν αποτελέσµατα α΄ τριµήνου εντός της εβδοµάδος. Επίσης η αγορά αναµένει ανάληψη πρωτοβουλίας από την κυβέρνηση στο θέµα της εθελουσίας εξόδου του ΟΤΕ καθώς οι διαπραγµατεύσεις µε της διοίκησης µε τους εργαζόµενους έχουν διακοπεί».

Praxis Securities: «Θετικά ενδέχεται να κινηθεί η αγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση ακολουθώντας το θετικό momentum που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Παρασκευής. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αναμένεται να βρεθεί η μετοχή του ΟΤΕ λόγω των εξελίξεων στο θέμα της εθελούσιας εξόδου, αλλά και της αυριανής συνεδρίασης της ΟΜΕ-ΟΤΕ».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα