Σε διαγωνισμό του Γ.Ε. Ναυτικού προτίθεται να συμμετάσχει η Νεώριον Α.Ε.

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016 15:00
UPD:15:03
EUROKINISSI/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Πρόκειται για ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης εργασιών δεξαμενισμού.

Σε διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για την επισκευή πλωτής δεξαμενής προτίθεται να συμμετάσχει η Νεώριον Α.Ε.

Πρόκειται για ανοικτό μειοδοτικό διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης εργασιών δεξαμενισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΩΡΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ανακοινώνει, σύμφωνα με την παράγραφο 5 του άρθρου 1 του Π.Δ. 82/1996, ότι η εταιρεία (είτε μόνη είτε ως μέλος κοινοπραξίας), προτίθεται να συμμετάσχει σε Διαγωνισμούς ανάληψης έργων ή προμηθειών του Δημοσίου συμπεριλαμβανομένων και των Ενόπλων Δυνάμεων ή των νομικών προσώπων του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν.3310/2002, όπως τροποποιήθηκε υπό του ν. 3414/2005 και ισχύει. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, προτίθεται να συμμετάσχει στον ανοιχτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης εργασιών δεξαμενισμού / επισκευής της πλωτής δεξαμενής Νο 3 του Ν.Κ.

Για το λόγο αυτό, προσκαλούμε τις ανώνυμες εταιρείες - μετόχους μας  όπως προβούν, εάν δεν το έχουν πράξει ήδη, στην ονομαστικοποίηση των μετοχών τους μέχρι φυσικού προσώπου, κατά την έννοια του ως άνω Π.Δ. 82/1996 και παράσχουν τις απαραίτητες πληροφορίες για τον μέχρι φυσικού προσώπου προσδιορισμό των μετόχων τους. Ανακοινώνονται τέλος οι προβλεπόμενες στις παρ. 2 και 3 του άρθρου 2 του Π.Δ. 82/1996 κυρώσεις, οι οποίες συνίστανται στην στέρηση των δικαιωμάτων παραστάσεως και ψήφου τους στη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας, καθώς και των κάθε είδους περιουσιακών δικαιωμάτων που απορρέουν από τη μετοχική τους ιδιότητα, μέχρι την πλήρη συμμόρφωση τους με τις ανωτέρω υποχρεώσεις τους.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα