Morgan Stanley: Αποχώρησε ο McGuire. Πάει στη Citigroup

Τρίτη, 24 Μαΐου 2005 07:55

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ από τη θέση - του δευτέρου τη τάξει - του τμήματος συγχωνεύσεων και εξαγορών της Morgan Stanley, ο Raymond J. McGuire, προκειμένου να πάει στην Citigroup Inc. Αυτή, είναι η πιο πρόσφατη αποχώρηση διευθυντικού στελέχους της Morgan, μετά τις αναταράξεις που επέφερε στη διοίκηση της εταιρείας τον Μάρτιο, ο εκτελεστικός της διευθυντής, Philip Purcell.

Στη Citigroup θα απασχοληθεί από τις 6 Ιουλίου ο Raymond J. McGuire.

Ο McGuire, 48 ετών, αποχωρεί πέντε χρόνια μετά, από τη μεγαλύτερη εταιρεία αγοραπωλησίας μετοχών, από πλευράς χρηματιστηριακής αξίας στον κόσμο. Θα γίνει επικεφαλής της επενδυτικής τραπεζικής της Citigroup, σύμφωνα με ανακοίνωση της τράπεζας. Ο McGuire, θα αναφέρεται στον Robert Druskin και τον Michael Klein από τις 6 Ιουλίου.

Η αποχώρηση, αποστερεί στον Purcell, ένα ακόμη ταλέντο στον τομέα της επενδυτικής τραπεζικής , το τμήμα που ήδη έχασε τον επικεφαλής του, Terry Meguid, 49 ετών και τον αντιπρόεδρο Joseph Perella, 63 ετών. O ΜcGuire, άρχισε τη καριέρα του υπό τον Perella το 1984 στη φίρμα, που σήμερα είναι γνωστή ως Credit Suisse First Boston και τον ακολούθησε, για να γίνει διευθύνων σύμβουλος στην Wasserstein, Perella & Co.

«Οποιαδήποτε αποχώρηση στελέχους από την Morgan Stanley, γίνεται πρωτοσέλιδο», ανέφερε ο David Bruns, που διαχειρίζεται 184 δισ. δολ., σε μετοχές, με την Federated Investors Inc. και η οποία κατέχει 3,98 εκατ. μετοχές της Morgan Stanley.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα