Τριμερείς συναντήσεις σε Αλεξ/πολη και Μπουργκάς για τον αγωγό

Τρίτη, 24 Μαΐου 2005 17:32

Αντιπροσωπεία υπηρεσιακών παραγόντων και εταιρειών πετρελαίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μαζί με τις αντίστοιχες ελληνικές και βουλγαρικές αντιπροσωπείες, θα επισκεφθούν στις 24-25 Μαΐου στην Αλεξανδρούπολη τον χώρο κατασκευής του πετρελαιαγωγού και στις 25-26 Μαΐου τον αντίστοιχο χώρο στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, σε εφαρμογή του Μνημονίου Συνεργασίας για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και του Πρωτοκόλλου που υπογράφηκε στις 12 Απριλίου 2005 στη Σόφια.

Στη συνέχεια, οι επικεφαλής της Τριμερούς Επιτροπής για τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη θα συναντηθούν στις 26-27 Μαΐου στη Σόφια, με την ομάδα των εταιρειών που θα αναλάβει την σύσταση της διεθνούς εταιρείας για την υλοποίηση του έργου.

Επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας είναι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Σαλαγκούδης, της ρωσικής αντιπροσωπείας ο κ. Α. Γιανόφσκι, γενικός διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας και της βουλγαρικής ο κ. Κ. Ρογκάτσεφ, διευθυντής του Γραφείου του υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Δημοσίων Εργων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα