Χ.Α. - Σχόλια αναλυτών

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2005 09:56
UPD:10:58

Aspis Bank: «Θεωρούµε πιθανή τη δηµιουργία τάσεων συσσώρευσης σήµερα καθώς οι διεθνείς τιµές του πετρελαίου σηµείωσαν νέα άνοδο και επίσης υπάρχει αβεβαιότητα για την επίλυση σηµαντικών θεµάτων όπως η επίλυση του ασφαλιστικού των τραπεζών και του ΟΤΕ».

Κάππα Χρηματιστηριακή: «Η αγορά αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα μετά τη διαφωνία των εργατικών σωματείων των τραπεζοϋπαλλήλων στην πρόταση που τους κατέθεσαν οι τραπεζίτες για την λύση του ασφαλιστικού προβλήματος στον κλάδο. Η δραστηριότητα θα είναι αυξημένη στις τηλεπικοινωνίες καθώς και το ενδιαφέρον στην Cosmote».

Marfin Analysis: «Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η ελληνική αγορά κινήθηκε ανοδικά, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, και με χαμηλούς όγκους συναλλαγών. Η δραστηριότητα επικεντρώθηκε κυρίως στις μετοχές τηλεπικοινωνιών και στην Alpha Bank. Η CosmOTE θα ανακοινώσει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου σήμερα, πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης. Υπενθυμίζουμε ότι ο ΟΤΕ, o Γερμανός και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν αποτελέσματα τριμήνου αύριο. Για τη σημερινή συνεδρίαση αναμένουμε να επικρατήσουν σταθεροποιητικές τάσεις στα τρέχοντα επίπεδα τιμών».



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα