Η Vodafone υποστηρικτής των Αγώνων Special Olympics

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2005 14:41

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone μέσω του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης «Είμαστε κοντά», υποστηρίζει τους αγώνες των Special Olympics, που φέτος θα πραγματοποιηθούν στα Ιωάννινα από τις 26 έως τις 30 Μαΐου.

Οι αγώνες αυτοί, οι οποίοι θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια, έχουν ως στόχο τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου καλλιεργείται ο σεβασμός της διαφορετικότητας και παρέχεται το δικαίωμα της συμμετοχής σε όλους. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν 600 αθλητές με τους εθελοντές και προπονητές τους από όλη την Ελλάδα.

Για την υποστήριξη της Vodafone, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Vodafone, κος Δημήτρης Μιχόπουλος, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου: «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μας να υποστηρίζουμε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον θεσμό των Special Olympics. Η επαφή μας με τους αθλητές πέρσι στην Ρόδο κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ μας έδωσε ακόμα έναν λόγο συμμετοχής και υποστήριξης, καθώς διαπιστώνουμε από τις ίδιες τις αντιδράσεις των αθλητών ότι συμβάλλουμε με τις προσπάθειές μας στην καθιέρωση κλίματος ευγενούς άμιλλας και συνεργασίας. Είμαι βέβαιος ότι οι φετινοί αγώνες Special Olympics «Ιωάννινα 2005» θα έχουν ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία και θα φέρουν όλους εμάς ακόμα πιο κοντά στους αθλητές και τις προσπάθειές τους, κάνοντάς μας υπερήφανους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα