Νέα προϊόντα σύντομα από τη Νίκας

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2005 15:01

Το νέο πρόσωπο της Νίκας και την εταιρική φιλοσοφία της παρουσίασε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας σε εκδήλωση για δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της, στον Αγιο Στέφανο Αττικής.

Ο κ. Διονύσης Ρόρρης, διευθύνων σύμβουλος, αναφέρθηκε στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις και τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στην Κύπρο. Ανακοίνωσε επίσης ότι η στρατηγική της εταιρείας για τα επόμενα δύο χρόνια είναι η ηγετική θέση στις Βαλκανικές χώρες.

Στα πολλά παραδοσιακά αλλά και πρωτοποριακά προϊόντα της Νίκας αναφέρθηκε στη συνέχεια ο κ. Γεώργιος Σακαλής, διευθυντής Μάρκετινγκ, Νέων Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης, ο οποίος παρουσίασε τις διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων της εταιρείας. Εκτός της γνωστής κατηγορίας των αλλαντικών, ο κ. Σακαλής έδωσε έμφαση στην έντονα αναπτυσσόμενη κατηγορία της πίτσας, στην κατηγορία των έτοιμων γευμάτων 'Στο Πιάτο' και στην κατηγορία των τυριών όπου η Νίκας έχει εισέλθει δυναμικά, κυρίως με το παραδοσιακό τυρί 'Εκ Δομοκού'.

«Πολύ σύντομα θα δείτε τα νέα προϊόντα που ετοιμάζουμε με πολλή όρεξη και πάθος. Πρόκειται για νέα προϊόντα στον χώρο των αλλαντικών, αλλά και για προϊόντα που ανοίγουν ουσιαστικά νέες κατηγορίες και οδηγούν την εταιρεία σε νέες κατευθύνσεις και δραστηριότητες», δήλωσε ο κ. Σακαλής.

Αναφέρθηκε επίσης στα σχέδια για επέκταση της σειράς 'ΒΙΟ', της οποίας τα προϊόντα προέρχονται και παράγονται μέσω διαδικασιών που ελέγχονται και εγκρίνονται από τον έγκυρο οργανισμό βιολογικής πιστοποίησης ΔΗΩ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα