Αλλαγή στο δ.σ. της Lamda Development

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2005 11:19

Στην εκλογή του κ. Σπυρίδωνα Θεοδωρόπουλου ως ανεξάρτητου και μη εκτελεστικού μέλους προχώρησε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Lamda Development σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Αναστάσιου Αλέξανδρου Λιβιεράτου. Η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, έχει ως εξής:

Απόστολος Ταμβακάκης, Πρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος

Ευάγγελος Χρόνης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

Λάμπρος Αναγνωστόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Emmanuel Leonard Bussetil, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Πέτρος Καλαντζής, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, Μη Εκτελεστικό και Ανεξάρτητο Μέλος

Δημήτριος Παπαλεξόπουλος, Μη Εκτελεστικό και Ανεξάρτητο Μέλος

Φώτιος Αντωνάτος, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Η επικύρωση της εκλογής του ως άνω νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας θα γίνει από την επικείμενη Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου

Ο κ. Σ. Θεοδωρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Δεκεμβρίου 1958. Είναι απόφοιτος της ΑΣΟΕΕ και γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Ιταλικά. Ξεκίνησε το 1976 από μία μικρή οικογενειακή εταιρεία παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων, την Recor Α.Ε., όπου έφθασε ως τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων. Το 1981 αναλαμβάνει την Γενική Διεύθυνση της ALIGEL, μιας εισαγωγικής εταιρείας ζαχαρωδών προϊόντων και παγωτών, με εισαγωγική δραστηριότητα κυρίως από την Ιταλία. Το 1986 αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος στην INTERIA, εταιρεία παραγωγής και εμπορίας πραλίνας φουντουκιού, με σοβαρή εξαγωγική δραστηριότητα. Την ίδια χρονιά εξαγοράζει το 50% των μετοχών της CHIPITA και αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και το 1989 το άλλο 50%. Το 1990, με δική του πρωτοβουλία, το 50% των μετοχών της CHIPITA περιέχεται σε group πολυεθνικών επενδυτών, μέσω της επενδυτικής εταιρείας Eurohellenic, οπότε και ενδυναμώνεται σημαντικά η κεφαλαιουχική δομή της εταιρείας, ενώ από το 2000 κατέχει τη θέση του Προέδρου Δ.Σ. της εταιρείας. Ο κ. Θεοδωρόπουλος είναι επίσης Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΕΒ, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Ε.Ε.Χ.Α.Α. καθώς επίσης και μέλος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΑΜΔΑ



Σχολιασμένα