Αρχίζει το πρόγραμμα θερινών εκδρομών της Εργατικής Εστίας

Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2005 19:58

Το θερινό εκδρομικό πρόγραμμα του Οργανισμού Εργατικής Εστίας για δικαιούχους των παροχών του νομού Αττικής θα υλοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 18 Ιουνίου μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2005 και θα καλύπτει 46 προορισμούς ανά εβδομάδα με 56 λεωφορεία.

Το πρόγραμμα -επταήμερων και οκταήμερων εκδρομών με χερσαίους και θαλάσσιους προορισμούς- απευθύνεται σε 36.000 άτομα και η δαπάνη του προϋπολογίζεται σε 9.000.000 ευρώ.

Στους εκδρομείς προσφέρεται δωρεάν μετακίνηση, διαμονή και ξενάγηση σε επιλεγμένους τόπους με ιστορικά, αρχαιολογικά και πολιτιστικά στοιχεία.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με το σύστημα των προεγγραφών που θα γίνουν από την Δευτέρα 6 Ιουνίου μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2005.

Τα εισιτήρια θα διατεθούν στους δικαιούχους μετά από κλήρωση όπου αυτή απαιτηθεί.

Τα εισιτήρια των εκδρομών που θα πραγματοποιηθούν στις 18/6, 25/6 και 17/9 θα διατεθούν σε ΚΑΠΗ και εργασιακούς χώρους.

Τα δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται είναι: αστυνομική ταυτότητα, βιβλιάριο ασθενείας, δήλωση ΑΦΜ, απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης εργαζομένων με εκατό (100) ημέρες εργασίας το έτος 2004, ή 50 ημέρες επιδοτούμενης ανεργίας το έτος 2004. Πενήντα (50) ένσημα απαιτούνται για τους εργαζόμενους στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη του Πειραιά και τις άγαμες μητέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όσοι δεν έλαβαν πέρυσι Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού ή εισιτήρια θερινών εκδρομών και όσοι φέτος δεν έχουν λάβει καμία από τις παροχές του Οργανισμού.

Για τη συμμετοχή των δικαιούχων στο πρόγραμμα δεν τίθεται όριο εισοδήματος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα