Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προχωρά η International Life AETA

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 15:11
UPD:15:17
International Life

Σε πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου προχωρά η International Life AETA, η οποία θα εξυπηρετεί τις αιτήσεις και ανανεώσεις γενικών ασφαλίσεων μέσω της θυγατρικής της, Premium Brokers.

«Η Premium Brokers συνεργάζεται με επίλεκτες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και είναι σε θέση να εκδίδει ασφαλιστήρια συμβόλαια άμεσα σε όλους τους κλάδους» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, ενώ όσον αφορά το πρόγραμμα εθελουσίας, διευκρινίζεται ότι η προθεσμία συμμετοχής ολοκληρώνεται στις 31 Ιουλίου.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία προχωρά ταχύτατα στον επιχειρησιακό της ανασχεδιασμό και εργάζεται με στόχο να ολοκληρώσει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στις 31 Αυγούστου του 2016, προκειμένου να διασφαλίσει την απαιτούμενη κεφαλαιακή ενίσχυση κατά Solvency II.

Όπως επισημαίνεται, η εταιρεία, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες της αγοράς αλλά κυρίως των επενδυτικών ζημιών που υπέστη τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα την ζημία 30 εκατ. ευρώ στα ομόλογα από το PSI, παραμένει σταθερή και υπεύθυνη έναντι των συμφερόντων των ασφαλισμένων της, των εργαζομένων της και όλων των διαμεσολαβούντων».

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα