INFORM Π. ΛΥΚΟΣ Α.Ε. : Dynamic Statement από την INFORM ΛΥΚΟΣ

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 09:31
UPD:23:53

Δελτίο Τύπου

 

Dynamic Statement από την INFORM ΛΥΚΟΣ  

 

Η INFORM ΛΥΚΟΣ παρουσίασε την νέα πρωτοποριακή λύση διαδραστικής επικοινωνίας μέσα από όλα τα κανάλια πληροφόρησης

 

Κορωπί 14 Ιουλίου 2016 - Η INFORM ΛΥΚΟΣ επεκτείνοντας την μακρόχρονη συνεργασία της με την GMC παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της δυναμικής επικοινωνίας παρουσίασε πρόσφατα την νέα οικογένεια προϊόντων τα οποία αποτελούν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σήμερα στον κόσμο της διαδραστικής επικοινωνίας μέσα από όλα τα κανάλια διάχυσης.

 

Η νέα οικογένεια προϊόντων αντικαθιστά τον υφιστάμενο στατικό λογαριασμό ηλεκτρονικό ή έγχαρτο με ένα σύγχρονο και δυναμικό Statement προσφέροντας μία πρωτοποριακή εμπειρία στον καταναλωτή.

 

Συγκεκριμένα ο εκδότης του λογαριασμού έχει πλέον την δυνατότητα να επικοινωνεί διαδραστικά μέσα από όλα τα υφιστάμενα κανάλια επικοινωνίας (έγχαρτα ηλεκτρονικά μέσω κινητού) αξιοποιώντας πλήρως όλα τα πληροφοριακά του συστήματα (CRM ERP BI) προσφέροντας στον κάθε καταναλωτή εξατομικευμένη πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο.

 

Αντίστοιχα ο καταναλωτής έχει πλέον την δυνατότητα να δει τον λογαριασμό του οπουδήποτε και αν βρίσκεται να κατηγοριοποιήσει τα δεδομένα του ανά προϊόν να τα εξάγει σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμεί να λάβει προσφορές που απευθύνονται ειδικά σε αυτόν και να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο με τον εκδότη.

 

Σχετικά με την INFORM

 

H INFORM ΛΥΚΟΣ ιδρύθηκε το 1897 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 1994 και σήμερα έχει ηγετική παρουσία στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη στο χώρο του Information Management με παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα Ρουμανία και Αλβανία. Δραστηριοποιείται διεθνώς και  πρωταγωνιστεί στον χώρο της διαχείρισης εντύπων της κατασκευής εντύπων ασφαλείας και του Business Process Outsourcing παρέχοντας υπηρεσίες εκτύπωσης και εμφακέλωσης λογαριασμών ηλεκτρονικής παρουσίασης λογαριασμών και διαχείρισης εκτυπώσεων για Τράπεζες Τηλεπικοινωνίες Δημόσιο Τομέα και Βιομηχανικές/Εμπορικές εταιρείες.

 

Είναι μέλος του Ομίλου AUSTRIACARD AG (πρώην LYKOS AG) με έδρα την Αυστρία ο οποίος είναι ένας διεθνής Όμιλος ο οποίος δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του “Digital Security” υπό το εμπορικό σήμα AUSTRIACARD διαθέτοντας δύο επιπλέον παραγωγικές μονάδες παραγωγής έξυπνων καρτών ταυτοτήτων κλπ. σε Αυστρία και Ρουμανία υψίστης ασφαλείας δεδομένων πιστοποιημένες από διεθνείς οργανισμούς όπως η Visa η MasterCard η Diners κλπ. Λειτουργεί πέντε κέντρα προσωποποίησης έξυπνων καρτών σε Ελλάδα Αυστρία Πολωνία Ρουμανία και Τουρκία επίσης υψίστης ασφαλείας δεδομένων και πιστοποιημένα από διεθνείς οργανισμούς.

 

Το 2015 ο Όμιλος πραγματοποίησε κύκλο εργασιών 130 εκατομμυρίων ευρώ και EBITDA 13 εκατ.ευρώ απασχολώντας συνολικά περίπου 900 εργαζομένους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lykos.gr


Δείτε το αρχείο
Dynamic Statement από την INFORM ΛΥΚΟΣ




Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΛΥΚ



Σχολιασμένα