Ipirotiki: Παραιτήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2005 10:45

Την παραίτησή τους από το διοικητικό συμβούλιο της Ipirotiki Software & Publications S.A. υπέβαλαν οι κ. Τσοχαντάρης Χαράλαμπος, Γεώργιος Χανιώτης και Γεωργακόπουλος Σπυρίδων, «για λόγους που αφορούν τη διαφορετικότητα των απόψεών τους από την υπόλοιπη διοίκηση σχετικά με τη μεθοδολογία εξόδου της εταιρείας από την κρίση».

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, «κορυφαίος – και πάντως όχι μόνος – λόγος της παραίτησης των ανωτέρω μελών δ.σ. είναι η διάψευση των προσδοκιών τους, κατά ρητή δέσμευση του προέδρου δ.σ., ότι θα εξοφληθεί το προσωπικό της εταιρείας, το οποίο παραμένει ανεξόφλητο».

Τα παραιτηθέντα μέλη, τα οποία είχαν εκλεγεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων στις 9/5/2005, αναφέρουν επίσης στην ανακοίνωσή τους, ότι προχώρησαν στην παραίτησή τους με γνώμονα τα συμφέροντα των μετόχων τους οποίους και παρακαλούν να δεσμεύσουν εγκαίρως τις μετοχές τους και να δώσουν δυναμικό παρών στην επικείμενη τακτική γενική συνέλευση της 15/6/2005, προκειμένου μεταξύ άλλων να αποφασίσουν και εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα