Vodafone: Εχασε χρήστες από την DoCoMo και την KDDI για πέμπτο μήνα

Τρίτη, 07 Ιουνίου 2005 12:30

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ έχασε η Vodafone K.K., το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της Vodafone Group Plc, στην Ιαπωνία, για πέμπτο μήνα τον Μάϊο, καθώς η NTT DoCoMo Inc. και η KDDI Corp., συνεχίζουν να καταχωρούν περισσότερες συνδρομές για την παροχή υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας.

Η Vodafone K.K., έχασε καθαρά 39.900 χρήστες, τον περασμένο μήνα, έναντι αύξησης των συνδρομητών κατά 177.500 χρήστες της DoCoMo και 171.300 περισσότερων συνδρομητών της KDDΙ, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των εταιρειών. Οι τρεις πάροχοι αύξησαν τον αριθμό των συνδρομητών τους για τις υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας ή τρίτης γενιάς, που δίνουν τη δυνατότητα να κατεβάσει κανείς πιο γρήγορα φωτογραφίες ή στοιχεία από το Internet.

H Vodafone, η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, προσφέρει νέα κινητά, μειώνει τις τιμές και βελτιώνει τα δίκτυα στην Ιαπωνία, προκειμένου να διατηρήσει τον αριθμό των συνδρομητών της, έναντι των υπηρεσιών που προσφέρει η DoCoMo και η KDDI. Σήμερα, η Vodafone ανακοίνωσε, ότι σχεδιάζει να αυξήσει τις δαπάνες της σε δίκτυα, περισσότερο από το ήμισυ και στα 260 εκατ. γιέν (2,43 δισ. δολ.) φέτος στην Ιαπωνία, τη μεγαλύτερη αγορά της, από πλευράς πωλήσεων, στον κόσμο.

Η DoCoMo, που κατέχει τη δεύτερη θέση μετά την Vodafone, πρόσθεσε τους περισσότερους χρήστες κινητών τηλεφώνων στην Ιαπωνία για πέμπτο συνεχόμενο μήνα, τον Μάϊο, καθώς αυτοί έφτασαν τα 12,9 εκατομμύρια.

Η KDDI, η οποία με την DoCoMo, ελέγχουν το 96% της αγοράς υπηρεσιών ταχείας πρόσβασης στο Internet, έχει σήμερα 18,5 εκατ. χρήστες, τη στιγμή που η Vodafone έχει 1,17 εκατ. Τον περασμένο μήνα, η DoCoMo αύξησε τους χρήστες της κατά 642.800, για την παροχή υπηρεσιών τρίτης γενιάς, τη στιγμή που η KDDI απέκτησε 246.200 νέους συνδρομητές των εν λόγω υπηρεσιών και η Vodafone απέκτησε 114.400 συνδρομητές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα