«Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έχει μέλλον»

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016 13:38
UPD:13:39
ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR

«Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης έχει μέλλον» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της εταιρείας, απαντώντας σε δημοσίευμα εφημερίδας, σχετικά με την απαξίωση που υφίσταται η ΕΒΖ.

«Η διοίκηση καθημερινά προσπαθεί με κάθε τρόπο όχι μόνο να εφαρμόσει τα συμφωνηθέντα με την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά ακόμη περισσότερο να περιστείλει οποιανδήποτε λειτουργική δαπάνη εξορθολογίζοντας όλα τα κόστη, υπογράφοντας νέες επωφελείς συμφωνίες για την ΕΒΖ, πληρώνοντας μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της, μέρος των οφειλομένων προς τους τευτλοπαραγωγούς και άλλους εταίρους της ΕΒΖ» αναφέρεται στη σχετική απάντηση.

Επίσης, δραστηριοποιείται στην ολοκλήρωση των προγραμμάτων της ολοκληρωμένης διαχείρισης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ενώ έχει έρθει σε επαφή με τους περιφερειάρχες της βορείου Ελλάδας για την στήριξή τους στο δύσκολο έργο της επανάκαμψης της τευτλοκαλλιέργειας.

Η διοίκηση της Εταιρείας - προστίθεται στην ανακοίνωση - παρά τις τρομερές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, πιστεύει ότι έχει μέλλον η ΕΒΖ για την στήριξη της οικονομικής ανάπτυξης στην ύπαιθρο και την διατήρηση των θέσεων εργασίας τόσο των εργαζομένων αλλά και των τευτλοπαραγωγών που δραστηριοποιούνται στη βόρεια Ελλάδα.

Καταλήγοντας, διαβεβαιώνει ότι «θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και με όλες τις δυνάμεις της για την επιβίωση της μεγαλύτερης γεωργικής βιομηχανίας στην Ελλάδα».

 



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα