Ε. Μπασιάκος: Εντός του μήνα οι εθνικές αποφάσεις για τις επιδοτήσεις

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2005 15:47

Εντός του μήνα θα καθοριστούν οι εθνικές αποφάσεις σε σχέση με την αποδέσμευση και σύνδεση των ενισχύσεων, ώστε πολύ προ της καταληκτικής ημερομηνίας της 31-7-2005, να γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις αυτές στα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αυτό έκανε γνωστό ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελος Μπασιάκος, κηρύσσοντας στη Λιβαδειά την έναρξη ημερίδας για τη νέα ΚΑΠ.

Αναφερόμενος στην ενημερωτική προσπάθεια του υπουργείου σε σχέση με τα νέα μέτρα και θεσμούς της νέας ΚΑΠ, ο κ. Μπασιάκος δήλωσε πως ήδη έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη ο τέταρτος κύκλος της ενημερωτικής εκστρατείας με την ολοκλήρωση του οποίου, στις 22 Ιουλίου, θα έχουν συνολικά πραγματοποιηθεί 76 ημερίδες σε 61 πόλεις της χώρας.

Προς αυτή την κατεύθυνση συγκαλούνται για τον τελευταίο κύκλο των συζητήσεων, τα αρμόδια θεσμικά όργανα, όπως οι Τριτοβάθμιες Συνεταιριστικές Οργανώσεις στις 14/6, ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και η Γραμματεία Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας στις 15/6, καθώς και η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής και το Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής στις 16/6, τέλος δε τα αρμόδια Κυβερνητικά Όργανα προς επικύρωση των αποφάσεων αυτών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα