Νέο δ.σ. στην Attica Α.Ε. Συμμετοχών

Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 20:40
UPD:21:01
attica-group

Νέο διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε την Τετάρτη η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Attica Α.Ε. Συμμετοχών.

Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας έχει ως εξής:

  • Κυριάκος Δ. Μάγειρας, πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος.
  • Μιχάλης Γ. Σακέλλης, αντιπρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος.
  • Σπυρίδων Χ. Πασχάλης, διευθύνων σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
  • Ηρακλής Ι. Σιμιτσιδέλλης, σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος.
  • Γεώργιος Ε. Ευστρατιάδης, σύμβουλος, μη εκτελεστικό μέλος.
  • Εμμανουήλ Δ. Ξανθάκης, σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.
  • Αλέξανδρος Θ. Εδιπίδης, σύμβουλος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.

Η τακτική γενική συνέλευση έλαβε επίσης τις ακόλουθες αποφάσεις επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1. Ενέκρινε τις ατομικές και ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 2015, την έκθεση του διοικητικού συμβουλίου και την έκθεση των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών. Η Εταιρεία δεν θα διανείμει μέρισμα για τη χρήση 2015.

2. Ενέκρινε την απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 2015.

3. Aνέθεσε τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων για την εταιρική χρήση 2016 στην εταιρία ορκωτών ελεγκτών λογιστών Grant Thornton, η οποία εδρεύει στο Παλαιό Φάληρο, Ζεφύρου αρ. 56 και η οποία είναι εγγεγραμμένη στο Ειδικό Μητρώο της παρ. 5 του άρθρου 13 του π.δ. 226/1992 με Α.Μ.ΣΟΕΛ 127.

4. Ανακοίνωσε την εκλογή του Εμμανουήλ Ξανθάκη, ως νέο μέλος διοικητικού συμβουλίου σε αντικατάσταση του Μάρκου Φόρου, κατόπιν σχετικής απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της 27/2/2016.

5. Εξέλεξε νέο διοικητικό συμβούλιο, λόγω λήξης της θητείας του προηγούμενου, με μέλη τους Κυριάκο Μάγειρα, Μιχάλη Σακέλλη, Σπυρίδωνα Πασχάλη, Ηρακλή Σιμιτσιδέλλη, Γεώργιο Ευστρατιάδη, Εμμανουήλ Ξανθάκη και Αλέξανδρο Εδιπίδη, εκ των οποίων ανεξάρτητα μη εκτελεστικά μέλη ορίστηκαν οι Εμμανουήλ Ξανθάκης και Αλέξανδρος Εδιπίδης. Η θητεία των ανωτέρω μελών θα διαρκέσει μέχρι την τακτική γενική συνέλευση, η οποία θα συνέλθει το δεύτερο έτος από την εκλογή τους, δηλαδή μέχρι την 30η Ιουνίου 2018.

6. Εξέλεξε ως μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 37 του Ν. 3693/2008, τους Εμμανουήλ Ξανθάκη, Αλέξανδρο Εδιπίδη και Γεώργιο Ευστρατιάδη.

7. Ενέκρινε τις συμβάσεις και αμοιβές σύμφωνα με τα άρθρα 23α και 24 του Ν. 2190/1920 για την παρελθούσα εταιρική χρήση 2015 και προενέκρινε τις σχετικές συμβάσεις και αμοιβές για την τρέχουσα χρήση 2016.

8. Ενέκρινε την μεταφορά της έδρας της εταιρείας από τον δήμο Αθηναίων στον δήμο Καλλιθέας, Αττικής και τη σχετική τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤΙΚΑ



Σχολιασμένα