Στρατηγική συνεργασία της Unisystems με την Temenos

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2005 14:00

Συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία ανάπτυξης τραπεζικού λογισμικού Temenos υπέγραψε η Unisystems υλοποιώντας τη στρατηγική της για διεύρυνση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της στην τραπεζική αγορά.

Ειδικότερα, η Unisystems ανέλαβε τη διάθεση των λύσεων της Temenos στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Τουρκία, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Βόρειας Αφρικής.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εισηγμένης, ως συνεργάτης της Temenos, η Unisystems ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο την παρουσία της στο χρηματοοικονομικό κλάδο, παρέχοντας στους πελάτες της τη δυνατότητα να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη από τα προϊόντα λογισμικού της Temenos και την εμπειρία της Unisystems στον τομέα εγκατάστασης, υλοποίησης και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων.

«H συνεργασία αυτή είναι από τις σημαντικότερες των τελευταίων ετών και εντάσσεται στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρίας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις προηγμένες τραπεζικές λύσεις και τις άριστες υπηρεσίες που παρέχει η Unisystems εδώ και 40 έτη, σε περισσότερα χρηματοοικονομικά ιδρύματα», δήλωσε ο κ. Δημήτριος Λιαρούτσος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Unisystems.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Unisystems, από την ίδρυση της το 1993, η TEMENOS παρέχει ολοκληρωμένα τραπεζικά συστήματα σε περισσότερους από 400 χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παγκοσμίως. Το λογισμικό της TEMENOS εξασφαλίζει μια ενιαία και σε πραγματικό χρόνο εικόνα του πελάτη, επιτρέποντας στις τράπεζες μεγιστοποίηση της απόδοσής τους και ελαχιστοποίηση των δαπανών τους. Με έδρα τη Γενεύη της Ελβετίας, η εταιρία διατηρεί 34 γραφεία σε 29 χώρες και είναι εισηγμένη στο Ελβετικό Χρηματιστήριο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα