ATEbank: Νέο προϊόν δανειοδότησης για ΜΜΕ

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2005 15:27

Ένα νέο προϊόν που απευθύνεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι 1,2 εκατ. ευρώ και το οποίο αφορά χρηματοδότηση για κεφάλαια κίνησης παρουσίασε η ATEbank (Αγροτική Τράπεζα) στο πλαίσιο της σειράς "Επιχειρήσατε".

Το ελάχιστο ύψος του δανείου είναι 50.000 ευρώ, ενώ το επιτόκιο είναι το εκάστοτε ισχύον βασικό επιτόκιο για κεφάλαια κίνησης πλέον περιθωρίου προσαύξησης, το οποίο καθορίζεται ανάλογα με τη κατηγορία του πελάτη. Με το νέο δάνειο δίνεται η δυνατότητα επιστροφής του 5% των τόκων στη λήξη κάθε περιόδου, εφόσον ο πελάτης έχει εμπρόθεσμα εξοφλήσει τους τόκους και επιπλέον υπάρχει δυνατότητα χορήγησης επιτοκίου στο λογαριασμό όψεως.

Επιπρόσθετα, εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, προσφέρονται παροχές με προνομιακούς όρους. Συγκεκριμένα, προσφέρεται ασφάλιση προσωπικού της επιχείρησης με ομαδικό ασφαλιστήριο προσωπικού ατυχήματος, δωρεάν συνδρομή στον επιχειρηματία για κάρτες εφόρου ζωής και για δύο έτη στους εργαζόμενους της εταιρείας, προνομιακή χρηματοδότηση μέσω AΤΕleasing και διαφήμιση.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα