Cosmote: Ενας χρόνος i-mode στην Ελλάδα

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2005 18:36

Ένα σύντομο απολογισμό με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την εμπορική διάθεση του i-mode, έκαναν οι υπεύθυνοι της Cosmote, παρέχοντας στοιχεία για την κίνηση της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Το ιαπωνικής προέλευσης i-mode επιτρέπει στους συνδρομητές της Cosmote να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες της τεχνολογίας τρίτης γενιάς, τη λεγόμενη 3G κινητή τηλεφωνία, παρέχοντας πληροφορίες μέσω Ιντερνετ σε αρκετά μεγάλες ταχύτητες.

Όπως τονίστηκε στη διάρκεια συνέντευξης Tύπου, οι χρήστες των υπηρεσιών i-mode στην Ελλάδα φτάνουν σήμερα τους 170.000, οι οποίοι μπορούν να αντλούν κάθε είδους πληροφορίες από 175 i-mode sites, που προσφέρουν υπηρεσίες ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, επικοινωνίας, ενώ έχουν και τη δυνατότητα πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Επίσης, οι συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχουν τη δυνατότητα πολλαπλής αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων με χαμηλή χρέωση καθώς και επισύναψης αρχείων.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους i-mode, οι πελάτες των υπηρεσιών τρίτης γενιάς μπορούν να απολαύσουν εντελώς δωρεάν πλοήγηση και e-mail μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, καθώς και δωρεάν βίντεο κλήσεις, με στόχο τη γνωριμία και την εξοικείωση τους με τις νέες υπηρεσίες.

Το δίκτυο τρίτης γενιάς της Cosmote παρέχει σήμερα πληθυσμιακή κάλυψη της ελληνικής επικράτειας σε ποσοστό 46%, καλύπτοντας στο σύνολό τους τις περιοχές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις ενώ, εντός του 2005 προγραμματίζεται να εγκατασταθούν περίπου 250 νέοι σταθμοί βάσης τρίτης γενιάς.

Στις προτεραιότητες της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια συμπεριλαμβάνονται η ανάπτυξη και διάδοση των υπηρεσιών δεδομένων στην Ελλάδα και στις αγορές όπου η εταιρία δραστηριοποιείται στο εξωτερικό, η περαιτέρω ενίσχυση της συμμετοχής τους στα συνολικά έσοδα της εταιρίας, η ενδυνάμωση της αφοσίωσης των πελατών της και η διατήρηση της ηγετικής της θέσης στην αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα