Celestyal Cruises: Θετικές τάσεις στην ελληνική κρουαζιέρα

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 15:38
UPD:15:39
Celestyal Cruises

Θετικές τάσεις και φέτος στον κλάδο της ελληνικής κρουαζιέρας διαβλέπει η Celestyal Cruises, η οποία εκτιμά ότι οι αφίξεις το καλοκαίρι, θα αγγίξουν τις 122.000, αντιστοιχώντας σε 488.000 διανυκτερεύσεις ξένων επιβατών.

Ο αντιπρόεδρος πωλήσεων της εταιρείας, Πυθαγόρας Νάγος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα στον Πειραιά, επισήμανε ότι «η Ελλάδα αποτελεί σταθερά έναν δημοφιλή  και αγαπημένο προορισμό για τους ξένους τουρίστες, καθώς έχει να επιδείξει τρομερή φιλοξενία, ιστορία, γαστρονομία και πολιτισμό».

«Η Celestyal Cruises τονώνει συνεχώς αυτό το ενδιαφέρον, έχοντας επιλέξει να έχει παρουσία σε περισσότερες από 60 διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε πολλές χώρες και διαφορετικές ηπείρους, προβάλλοντας κυρίως την αυθεντική ελληνική εμπειρία» πρόσθεσε.

Ο κ. Νάγος, επίσης, αναφέρθηκε στους νέους προορισμούς στην Ελλάδα που σταθερά επενδύει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, καθώς το 2016, προστέθηκαν το Ναύπλιο, τα Χανιά, ενώ για το 2017, η Κάλυμνος - προορισμοί που θα προσεγγίζει το νέο κρουαζιερόπλοιου της εταιρείας Celestyal Nefeli.

«Με σταθερά βήματα ανάπτυξης και στοχευμένες πρακτικές, τόσο η Celestyal Cruises, όσο και η ελληνική κρουαζιέρα εν γένει, συνεχίζει την πορεία της αναμένοντας το θετικό κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου, παρά τις δύσκολες συγκυρίες στη περιοχή και βλέπει με συγκρατημένη αισιοδοξία την επόμενη χρονιά» καταλήγει, η σχετική ενημέρωση.

naftemporiki.gr



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα