Στις 30/6 και 1/7 τo 8ο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Αθήνα

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2005 17:33

To 8ο Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Συνέδριο πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής επιχειρηματικής προσέγγισης που στόχο έχει να αναδείξει τις ευκαιρίες και τις προοπτικές της επιχειρηματικής συνεργασίας των δύο χωρών.

Ομιλητές του συνεδρίου θα είναι απο ελληνικής πλευράς ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, η αναπληρωτρια υπουργός Πολιτισμού, Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, ο υφυπουργός Οικονομικών, Αδάμ Ρεγκούζας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γιώργος Σαλαγκούδης, ο πρόεδρος του ομίλου Ιντρακόμ, Σωκράτης Κόκκαλης, ο πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρης Γερμίδης κ.α.

Από τουρκικής πλευράς θα μιλήσουν ο υπουργός Εμπορίου και Ανάπτυξης, Kursed Tuzmen, ο υφυπουργός Εξωτερικού Εμπορίου, Tuncer Kayalar, και ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα, Tashin Burcuoglou.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξουν στις 30 Ιουνίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ¶ννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου και γενικός γραμματέας του ΕΒΕΑ Παναγιώτης Κουτσίκος, ο πρόεδρος του Τουρκοελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Selim Egeli, και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Σμύρνης Ekrem Demitras.

Στο συνέδριο έχουν δηλώσει συμμετοχή 300 τούρκοι επιχειρηματίες απο το σύνολο των κλάδων της οικονομίας της χώρας, ενώ αντίστοιχος είναι ο αριθμός και των ελλήνων επιχειρηματιών.

Τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν επαφές μεταξύ των επιχειρηματιών των δύο πλευρών.

Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα