Υπέρ της συνεργατικής οικονομίας στην Ευρώπη η ΕΣΕΕ

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016 17:39
UPD:17:41
Eurokinissi/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Υπέρ της συνεργατικής οικονομίας στην Ευρώπη τάσσεται η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), κάτι που - σύμφωνα με πληροφορίες - θα αναφέρει αύριο Τρίτη ο πρόεδρός της Βασίλης Κορκίδης στη συνάντηση που θα έχουν οι κοινωνικοί εταίροι στα γραφεία της Οικονομικής Κοινωνικής και Επιτροπής (ΟΚΕ) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Κορκίδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα σημειώσει ότι η συνεργατική οικονομία δημιουργεί νέες ευκαιρίες τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και για τους καταναλωτές.

Τα νέα αλλά και υπάρχοντα επιχειρηματικά μοντέλα και πρακτικές, σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, μπορούν σε συνεργατικές πλατφόρμες να συμβάλουν δυναμικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και τη δημιουργία νέου χρήματος και φυσικά θέσεων εργασίας.

Ως μέλος του δ.σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επαγγελματιών και Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων- UEAPME και της Ευρωπαϊκής εργοδοτικής οργάνωσης EuroCommerce, ο κ. Κορκίδης αναμένεται να αναφερθεί στα εμπόδια που συναντούν οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν στο ευρωπαϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα